september 16, 2018

Word een sponsor

Als sponsor of partner van YBT zullen we uw zichtbaarheid aan ons publiek garanderen via onze website, banners en displays tijdens de evenementen, en via advertenties in evenementenbrochures en weggevertjes, …

HET PUBLIEK

Ons publiek bestaat uit zakenmensen, bestuurders, professionals uit de wereld van veranderings- en projectmanagement, professoren, de families en vrienden van de musici, pers, mensen die gepassioneerd zijn door klassieke muziek en andere bekendheden.

SECTOR EXCLUSIVITEIT

Als sponsor of partner kan u exclusiviteit verkrijgen waardoor er geen concurrenten aanwezig zullen zijn tijdens de evenementen.

Kies tussen Sponsor of Partner…

Een Sponsor is een organisatie die één of meerdere evenementen sponsort, doorgaans onze finale, en hiervoor in ruil zichtbaarheid ontvangt tijdens dit evenement.

Een Partner, is een persoon of organisatie die YBT structureel wil steunen gedurende een periode van 3 jaar en tijdens deze periode zichtbaarheid op alle evenementen krijgt. Bijkomend worden de logo’s van onze partners weergegeven op alle communicatie, op de homepagina van onze website en op onze CD’s en andere producten die gedurende die periode uitgebracht worden.

Contacteer ons voor meer informatie