Inschrijvingen open tot 4 februari 2022!

De deadline voor het indienen van kandidaturen voor de YBT 2022 competitie is verlengd tot middernacht, 4 februari 2022. Wegens de huidige omstandigheden denken we dat niet alle in aanmerking komende muzikanten voldoende op de hoogte zijn gebracht van het komende concours. Daarom hebben we onze inschrijvingen verlengd om iedereen die na 1 januari 2001 geboren is, de kans te geven zich in te schrijven. Om u eraan te herinneren wat onze finalisten ontvangen (naast deelname aan onze prestigieuze finale in Flagey): prijzengeld, toegang tot financiële steun, betaalde concerten, platencontracten, persoonlijke coaching en nog veel, veel meer!  Meer informatie op: https://www.youngbelgiantalent.be/nl/2022-inschrijven

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.