Greet Van ’t veld treedt toe tot de YBT raad

De raad van bestuur van Jong Belgisch Talent is versterkt met de komst van Greet Van ’t veld. De toetreding van Greet is een plus voor de organisatie, want op die manier kunnen we onze fantastische muzikanten nog meer bieden. Haar netwerk, expertise en dynamisme op vele vlakken zullen ons enorm ten goede komen. Op de vraag waarom ze dit doet antwoordt ze:

“Ik doe dit uit idealisme. Ik weet hoeveel inspanning, volharding, stress en opoffering het muzikanten kost om het vereiste niveau te bereiken én te behouden. Want muzikant zijn is voor het leven. Het houdt nooit op, je moet altijd blijven oefenen als je een bloeiende carrière wilt opbouwen. Ik vind de manier waarop YBT de laureaten en winnaars volgt, hen coaching geeft, en kansen, en financiële steun aanbiedt, nadat ze de prijs hebben gewonnen zo zinvol! Geen enkele andere wedstrijd neemt de verantwoordelijkheid op zich om finalisten tot hun 25ste te begeleiden!

Welkom Greet!

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *