Weer een geweldige prestatie!

Op zaterdag 7 december 2019 kwamen Waldo Geuns (piano), Sarah Bayens (viool), Caridad Rueda (piano), Hanne Beyens (klarinet), Veronique De Raedemaeker, George Tyriard en Vilmos Csikos samen in de LUCA-kamerzaal in Leuven om diverse stukken van Belgische componisten op te voeren. Het capaciteitspubliek leek allemaal hun favoriete stuk en combo te hebben. Het is echt geweldig om te zien hoe onze muzikanten, elk jaar van kracht naar kracht gaan. De volgende stop is de opname van een dubbel-cd tussen Kerstmis en Nieuwjaar, in Miry, Gent. Het programma is gemaakt door Greet Van ’t Veld en bevatte werken van de hand van Greet Van ’t Veld: Eugene Ysaye, Michel Lysight, Elias Gistelinck, Ruben De Gheselle, Waldo Geuns en Victor Vreuls.

Vertaald met www.DeepL.com/Translator

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *