Welkom op ons herfstconcert

Op zaterdag 7 december om 20:00 uur,

Sarah Bayens (viool), Caridad Galindo Rueda (piano), Hanne Beyens (klarinet), Waldo Geuns (piano), Vilmos Csikos (viool), George Tyriad (piano) en Veronique De Raedemaeker (viool) komen samen in een betoverend programma van prachtige muziek van Belgische componisten. Werken van Michel Lysight, Victor Vreuls, Ruben De Gheselle, Waldo Geuns, Elias Gistelinck, Lodewijk De Vocht en Eugène Ysaÿe.

De avond wordt u aangeboden in het kader van het initiatief Jong Belgisch Talent. Een stichting zonder winstoogmerk ter ondersteuning van bijzonder getalenteerde, jonge Belgische klassieke musici. De avond wordt doorspekt met korte gesprekken over de componisten en hun werk. De ticketprijs is inclusief een drankje in de pauze en een kans om de muzikanten na het concert te ontmoeten.

Het Lemmensinstituut is goed bereikbaar met het openbaar vervoer of met de auto en er is voldoende parkeergelegenheid.

Koop uw tickets hier.

Vertaald met www.DeepL.com/Translator

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *