Technicolor sponsort lunchconcert

Ons tweede concert ‘Music in Industry’ voor 2019 werd zeer goed ontvangen door de goede mensen van Technicolor in Edegem, België. Ondanks de sneeuw kwamen veel mensen een keer in hun leven de kans krijgen om Vilmos Csikos en zijn zus Anett in hun kantoor te horen optreden. Werken inbegrepen: Caprice voor viool solo (Op. 6) – Fritz Kreisler, Chaconne uit de Partita voor viool nr. 2 van J.S. Bach en de Passacaglia van G.F. Händel gearrangeerd door J. Halvorsen en verder bewerkt voor twee violen van Xabier Sanz en Vilmos Csikos.
Een grote dank aan Jo Goubert van Technicolor voor het aanzetten tot het concert en aan iedereen die aanwezig was voor de zeer warme ontvangst die u ons gaf!

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *